Nieuwe spellen uitgelicht!

Met elke week nieuwe spellen die worden uitgebracht snappen wij hartstikke goed dat het maar lastig is om alles bij te houden. Om jullie te helpen hebben we de 3 leukste nieuwe spellen uitgelicht! Lees snel verder… 

Unmatched

Speel jij je karakter? Of ben jij je karakter…..let’s fight…and win!

Unmatched draait om het duel, hoewel het spel ook met meerdere mensen in teams kan is het eigenlijk gemaakt voor 1 tegen 1. De reden dat het Unmatched heet is eenvoudig, de karakters zijn namelijk allemaal verschillend. Hun volledige voorkomen is aangepast naar het karakter. Zo is er bijvoorbeeld Alice die kleiner en groter kan worden en heeft … 3 assistenten terwijl … er maar 1 heeft. Naast deze eigenschappen heeft elk karakter hun deck kaarten die je gebruikt om te spelen. 

Hieronder staat de trailer van Unmatched, uitgegeven door White Goblin.

Renature

Het familiespel die areacontrol en domino op een speelse maar bovenal prachtige manier bij elkaar brengt.

Renature is een heerlijk familiespel met een leuke diepgang. Het thema natuur past prachtig bij de gezellige sfeer van dit spel. In Renature moet je tuintjes aanleggen met de planten die je beschikbaar hebt. Door prachtige dierendominosteentjes aan elkaar te leggen krijg je toegang tot een tuin. In de tuin mag je planten aanleggen. De waarde van de planten bepalen de score. Wat ik zelf erg leuk vond is dat je elke keer moet kiezen of je een plant in je eigen kleur of in een neutrale kleur aanplant. De neutrale helpen wel om de tuin vol te krijgen, maar daarmee kun je dus niet de punten winnen. Doordat de voorraad planten in je eigen kleur beperkt is wordt het een heerlijk puzzel.

Hieronder staat de trailer van Renature, uitgegeven door Capstone Games. 

MicroMacro: Crime City – Full House

Met de nominatie voor Spellenprijs 2021 en als winnaar van Speelgoed van het jaar voor 10&11 jaar heeft zijn voorganger zichtbaar gemaakt hoe prachtig en vooral toegankelijk en vernieuwend dit spel is.

Iedereen kent nog wel “Waar is Wally?” van vroeger. Maak van Wally meerdere personages, hang aan elk personage een verhaal en laat de hoofdpersoon een moord plegen. MicroMacro is geboren. In een prachtig getekende stad ter grote van een krant spelen alle crime-stories zich af in kleine striptekeningetjes. Dit keer niet in blokjes of losse plaatjes, maar gewoon een één grote plaat.

Wil je proberen? Op onze website kun je de voorkant van de doos downloaden en je eerste crime-story ontrafelen

Hieronder staat de trailer van MicroMacro, uitgegeven door Edition Spielwiese. 

PS: Ben jij nou benieuwd welke spellen wij nog meer recent aan ons assortiment hebben toegevoegd? Neem dan een kijkje bij onze nieuwste producten pagina! Laat ook gelijk even weten naar welke nieuwe spellen jij uit kijkt. Dat kan door hieronder een reactie plaatsen of door ons een berichtje te sturen. 


Toch liever direct naar de productpagina gaan? Klik dan op de titel van het spel ?

Laat een reactie achter

Winkelwagen
De waardering van www.meeplesbordspellen.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 353 reviews.
nl_NL