Meeples vooruitzichten voor 2022


De eerste maand van 2022 is voorbij en het spellenteam van Meeples heeft nagedacht over de vooruitzichten voor 2022. In deze blog sommen wij onze belangrijkste drie vooruitzichten op! Lees snel verder en laat ook even weten wat jouw vooruitzicht is voor 2022. Allereerst beginnen we met een korte terugblik op vorig jaar.  

Korte terugblik op 2021

2021 is een jaar waar het Meeples team veel heeft mogen ervaren. Een jaar van veel leer en feestmomenten. Zo voegden we de handen in één met een ander spellenbedrijf en werd het assortiment verder uitgebreid! Vooral de leuke speelse momenten waarbij we zochten naar de leukste spellen voor in ons assortiment, of soms het mysterie van MicroMacro zijn momenten die ons bijblijven. Op deze momenten gaan wij dit jaar verder bouwen en daarmee hopen we nog meer (spel)plezier te brengen naar jouw als klant! 

Vooruitzicht 1: Jouw ultieme bordspel vinden

Drie jaar geleden begonnen we Meeples met één absolute missie: Wij willen dat jij het bordspel krijgt dat echt bij je past. Met inmiddels een groot assortiment aan vele verschillende spellen is het soms wel zoeken naar een speld in een hooiberg om jouw ultieme spel te vinden. Dit jaar is het dan ook ons doel om jouw als klant nog beter te helpen in de zoektocht naar het perfecte bordspel. Dit gaan we doen door iets innovatiefs te ontwikkelen dat jou gaat helpen. Wat het precies is laten wij nog even in het midden, maar dat het jouw gaat helpen is zeker. Houd onze socials en de nieuwsbrief goed in de gaten want rond juni gaan wij onze innovatie lanceren! 

Vooruitzicht 2: Wij gaan ons eerste spel uitgeven

Dit is misschien wel het leukste vooruitzicht voor 2022; Wij gaan onze eerste spel uitgeven! Dit stond al een lange tijd op ons verlanglijstje en nu wordt het dan ook echt werkelijkheid. Zoals het er nu uitziet gaan wij in ieder geval 1 spel uitgeven en met een beetje geluk worden het er meer. Welke spel het precies wordt is nog niet helemaal duidelijk omdat wij momenteel met meerdere spelbedenkers in gesprek zijn. Om je toch een tipje van de sluier te lichten over wat je kan verwachtten mag ik een klein detail verklappen. De spellen die wij willen uitgeven zijn allemaal kleurrijk en te spelen met de hele familie! Maak je dus alvast klaar voor gezellige familieavonden aan de speeltafel. Ben je nu benieuwd wanneer je meer informatie kan verwachtten? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte wordt gehouden van de actualiteiten bij Meeples.

Vooruitzicht 3: Nieuw pand

Na het succesvolle 2021 is Meeples nu wel echt uit haar bordspellendoos gegroeid en daarom is het de hoogste tijd dat we gaan uitbreiden! Dit gaan we doen door te verhuizen naar een groter magazijn, maar ook door het team van spelfanaten uit te bereiden zodat wij jou als klant nog beter kunnen helpen. De eerste stap zal alleen wel echt een nieuwe locatie worden dichtbij onze roots in de gemeente Dronten. Wij zijn ons momenteel druk aan het voorbereiden om de verhuizing te realiseren zodat wij voor april al over kunnen. Zodra wij helemaal verhuisd zijn zullen wij een leuk filmpje uploaden met een rondleiding. Volg daarom ook onze Instagram zodat je ook de backstage content ziet. 

Ons belangrijkste doel

Natuurlijk is er maar één vooruitzicht dat voor ons het belangrijkste is en dat ben jij. Dankzij jou als klant kunnen wij deze mooie stappen zetten en kunnen wij onze kennis verstreken in de spellenmarkt. Door jou constant om feedback te vragen hopen wij nog betere bordspellenkennis te krijgen zodat we jou en andere klanten beter kunnen helpen in de zoektocht. Wij willen je super graag bedanken dat jij je inzet voor ons team en we hopen dat we nog lang met jullie kunnen blijven spelen! Kom je nou toevallig uit de buurt van Dronten en wil je een keer samen spelen met de community? Neem dan eens een kijkje bij de facebookgroep samen bordspellen spelen in Dronten.

Laat gelijk ook even weten in de reacties wat jouw vooruitzichten zijn voor 2022!    

Laat een reactie achter

Winkelwagen
De waardering van www.meeplesbordspellen.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 350 reviews.
nl_NL