Meeples & HAN campusstore gaan samenwerken

Sinds dit studiejaar liggen de artikelen van Meeples Bordspellen in de HAN Campusstore in Arnhem en Nijmegen. Op deze locaties vind je een kleine selectie aan bordspellen die gekocht kunnen worden door de medewerkers en studenten van de HAN. 

De samenwerking is opgestart in juni 2022 en na de zomer heeft Floris de eerste spullen weggebracht. Bij de HAN wordt het assortiment langzaam uitgebreid en wordt de pop-up vergroot. Door de samenwerking op te zoeken proberen we onze goede relatie met de HAN te onderhouden en deze steeds weer wat te verbeteren. 

Samenwerking HAN & Meeples

Sinds het nieuwe jaar zijn we ook een aantal andere nieuwe samenwerkingen opgestart met de HAN. Zo gaan er 25 studenten van de minor detail & winkelmanagement een onderzoek doen naar spellenwinkels en is het lectoraat Kansrijk Ondernemen begonnen aan een onderzoek naar de spellenbranche in het geheel. 

Al deze spannende ontwikkelingen zorgen voor leuke tijden bij Team Meeples. Hou vooral onze blogs en linkedinpagina in de gaten. Daar worden de meeste updates gedeeld. Wil je nu meer weten over het onderzoek? Lees dan de blog van de han.  

Laat een reactie achter

Winkelwagen
De waardering van www.meeplesbordspellen.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 353 reviews.
nl_NL