Meeples Groep

Welkom bij de Meeples Groep! Lees hier meer over wat wij doen. 

Meeples Bordspellen

Meeples Bordspellen is de B2C site van de Meeples Groep. Op deze site verkopen wij alle denkbare bordspellen en puzzels aan de particuliere sector.

Meeples Distributie

Meeples Distributie is de B2B site van de Meeples Groep. Op deze site verkopen wij alle denkbare bordspellen en puzzels aan de zakelijke markt. Daarnaast geven wij via deze groep onze eigen titels uit.

Meeples Assistent

Meeples Shop Assistent is een technologische innovatie in ontwikkeling. Medio juni 2022 zullen wij onze innovatie lanceren en vanaf dan zijn de services van de shop assitent beschikbaar. Nu al meer weten? Stuur ons dan een berichtje!

Ons Verhaal

Meeples Groep

Bij Meeples Groep staan we voor vernieuwing en innovatie.

We werken vanuit 2 locaties: Onze locatie in Dronten verzorgd de distributie van Bordspellen door heel Europa en Engeland. Daarnaast is hier ook onze fysieke winkel te vinden. Afgelopen jaren hebben we een stabiel bedrijf opgezet dat met name gericht is op de distributie van bordspellen en het onderzoeken van mogelijkheden tot innovatie.

De komende jaren willen we naast een gezonde groei ook een stabiele positie in de B2B markt bereiken. Daarnaast streven we continu naar het vergroten en uitbreiden van ons assortiment. Op deze manier willen we iedereen kunnen blijven voorzien van een bordspel wat echt goed past. Hiermee willen we niet alleen nog meer mensen inspireren om bordspellen te spelen, maar ook andere bedrijven faciliteren om aan dit doel bij te dragen.

Onze Missie

“Meeples staat voor kennis en persoonlijkheid. Onze missie is dat jij het bordspel krijgt dat echt bij je past en dat wij andere bedrijven faciliteren om dit mogelijk te maken.”

Onze Visie

“Bij Meeples kijken we op een andere manier naar bordspellen. Bordspellen zijn gemaakt met heel veel liefde, maar er zijn ook heel veel verschillende bordspellen. Wij geloven dat er dus echt voor iedereen op deze wereld een bordspel is dat goed past. Wij richten ons daarom op het zo makkelijk en eenvoudig mogelijk maken van de weg naar het perfecte bordspel. Naast ons brede en diverse assortiment dat continu vernieuwd wordt, bouwen we een digitale shopping assistent die jouw op eenvoudige wijze helpt bij het maken van een goede keuze.”

Het Meeples Groep Team

Het Meeples team bestaat uit 7 bordspellen enthousiastelingen met elke hun eigen passie voor bordspellen! Op de foto zie je links Floris Toorenburg en op de foto rechts zie je Rients-Auke Rienstra. Rients-Auke en Floris zijn samen de  oprichters van Meeples. Verder bestaat het team van Meeples uit een team van andere bordspellenliefhebbers die Meeples ondersteunen in alle processen die nodig zijn om uiteindelijk jouw favoriete spel bij jouw thuis te krijgen. Wil je meer weten over werken bij Meeples? Bekijk dan de pagina vacatures.  

Neem contact met ons op

+31 (0)85 002 3055

Adres Het Weerijs 48A, 8253PP Dronten

Mail info@meeplesbordspellen.nl

Winkelwagen
De waardering van www.meeplesbordspellen.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 361 reviews.
nl_NL