Jouw perfecte sinterklaascadeau

In deze blog hebben wij een aantal spellen voor je geselecteerd die perfect zijn als als sinterklaascadeau! De artikelen variëren van €5 tot €20 euro waardoor wij diverse spellen kunnen aanbieden. Daarnaast kan je de producten gratis afhalen binnen de gemeente Dronten en Nijmegen waardoor je ze voor een spotprijs kan halen. 

ONZE CADEAUTIPS VOOR ONDER DE €7,50

Binnen ons assortiment hebben wij een aantal aanraders voor spellen onder de €7,50. Zoals je wel begrijpt zijn dit simpele maar wel leuke kaartspellen die allemaal binnen 20 minuten te spelen zijn! Graag lichten wij 3 spellen verder toe!

Punto

Punto is een leuk maar simpel legspelletje waarbij je probeert een lijn te maken met kaarten van dezelfde kleur. Je speelt om de beurt en probeert elke rondje je lijn te verlengen. Dit spel is snel te spelen en erg leuk om te doen met kinderen.

Tiny Tins Regenwormen

Het welbende Regenwormen, maar dan in het klein! Dit is het ideale spel voor onderweg, voor vakantie of als schoencadeautje. 

Bij Regenwormen is het jouw doel om zoveel mogelijk wormen te verzamelen door te dobbelelen. Maar pas op, want als je te laag gooit ben jij je regenwormen kwijt en kan je weer opnieuw beginnen. 

Boomgaard Kaartspel

Boomgaars is het kaartenspel voor jonge kinderen! Het doel van het spel is om ervoor te zorgen dat de Raad niet de boomgaard bereikt voordat het fruit geoogst is. Het spel is te spelen met maximaal 6 mensen en duurt maximaal 15 minuten. Hierdoor is het een super leuk schoencadeautje.  

ONZE CADEAUTIPS VOOR TUSSEN DE €7,50 EN €12,50

Voor spellen tussen de €7,50 en €12,50 hebben wij een aantal leuke spellen die snel te spelen zijn! Het assortiment hierin is divers en daardoor hebben wij voor zowel jong als oud iets wils.

Black Stories

Black Stories… Het spel waarbij je de meest bijzondere verhalen hoort waar je elke keer weer door verbaasd wordt. 

In dit spel heb je 50 bijzondere, lugubere en aparte verhalen van mensen die zijn overleden maar vooral over de manier waarop ze zijn overleden. Kan jij het mysterie oplossen? 

De Grote Dalmuti

De Grote Dalmuti is ook een echte partyspel! Bij dit spel ben je de koning of de bediende. Met tachtig speelkaarten moet je proberen zo snel mogelijk al je kaarten kwijt te spelen en om daarmee zodoende Dé Grote Dalmuti te worden.

Als De Grote Dalmuti krijg je veel voordelen, zo krijg je de beste kaarten van je bediendes en hoef je geen kaarten te schudden! 

Duck

Duck is het kaartspel voor jong & oud. Het is een spel waarbij je af en toe moet bluffen on als beste uit de kaart te komen. 

In Duck is het doel om zoveel mogelijk kaarten te verzamelen en daarmee je tegenspelers zo slim mogelijk af te zijn. Het spel heeft 5 rondes en is gemakelijk te begrijpen.  ONZE CADEAUTIPS VOOR TUSSEN DE €12,50 EN €17,50

Voor tussen de €12,50 en €17,50 hebben we al een stuk diverser aanbod en daarmee ook de eerste bordspellen! Graag bevelen wij 3 spellen aan die iedereen als cadeau zou waarderen. 

Dobbelkoning

Het spel Dobbelkoning van Nils Nilsson is een leuk spel waarbij je probeert zoveel mogelijk onderdanen te winnen door goed te gooien! Het is een echt dobbelspel met mooi geïllustreerde kaarten wat te spelen is met maximaal 5 personen. Het is makkelijk te begrijpen en binnen 30 minuten te spelen. 

Wurst Case Scenario

Het is een totale chaos in de wostenfabriek. Er is een slechte batch van worsten geproduceerd en om het nog eens erger te maken, zijn ze tot leven gekomen. 

Het is jouw taak om de worsten op te ruimen en te elminineren door de juiste kaarten te spelen. Het is een echt familiespel waar je tegen elkaar speelt. Of de worsten winnen of de fabrieksbaas. 

Let op: Dit spel is in het engels.

Clever tot de 3e macht

Dit is het derde deel binnen de populaire dobbelsensatie Clever. Bij dit spel ben je opzoek naar combinaties om op deze manier zoveel mogelijk punten te generen en daarmee je tegenstander te verslaan. 

Het spel is een complex spel die te spelen is met maximaal 4 personen.  


ONZE CADEAUTIPS VOOR BOVEN DE €17,50

Dit zijn onze spellen voor tussen de €17,50 en €25,- euro! Hier vind je veel verschillende bordspellen waarbij tacktiek steeds belangrijker wordt. 

Codenames

Codenames is een echte partyspel die iedereen wel een keer gespeeld moet hebben! Hierin spelen 2 rivaliserende geheime diensten tegen elkaar waarin ze proberen contact te leggen met elkaars eigen spionnen. 

Het spel is met maximaal 8 mensen te spelen en is makkelijk te begrijpen. 

Jaipur

Dit is een echt spel voor de handelaars onder ons. Het is jouw doel om zo rijk mogelijk te worden en de persoonlijke handelaar te worden van de Maharadja. Het spel is een duël spel waarbij je met zijn 2e speelt. Het spel is daarom perfect voor koppels die graag samen spellen spelen. 

In totaal duurt het spel maximaal 30 minuten en het is eenvoudig te begrijpen. 

Exploding Kittens NL

Het welbekende Exploding Kittens. Dit is een spel dat iedereen in de kast zou moeten hebben liggen. Dit soort van russiche roulette spel is een spel waarin je nooit weet wanneer je verliest. Op het moment dat jij de kaart krijgt van de ontploffende kat, dan heb je verloren. 

Het is een spel dat binnen 15 minuten te spelen is en waarmee je elke feestjes gaande krijgt. 

Benieuwd naar wat wij nog meer hebben?
Neem dan een kijkje op onze pagina over sinterklaas cadeau ideeën. 

Laat een reactie achter

Winkelwagen
De waardering van www.meeplesbordspellen.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 353 reviews.
nl_NL