De leuksterace bordspellen

Afgelopen zondag (12 december) is onze Nederlandse held: Max Verstappen wereldkampioen geworden in de Formule 1! Ter ere van deze topprestatie hebben wij bij Meeples eens een goede kijk genomen in ons assortiment. Welke racebordspellen verkopen wij nou eigenlijk? Bij deze een lijst met de leukste racebordspellen! Lees snel verder. 

PS Gebruik de code: “maxkampioen” voor 10% korting op alle producten in deze blog. 

Getaway Driver – €19,99

Getaway Driver is goed te koppellen aan de laatste ronde van de race toen Verstappen ter nauwe nood Hamilton inhaalden. De achtervolging gedurende de hele race heeft bijna hetzelfde doel als bij Getaway Driver. 

Bij Getaway Driver heb je de achtervolger (Verstappen) en de vluchtende (Hamilton). Als vluchter probeer je uit de handen te blijven van de achtervolger. Dit doe je door de juiste kaarten te spelen waarmee je tactische zetten kan doen waarmee je de achtervolgende te slim af bent. uit handen blijft van de achtervolger. 

In dit spel heb je maar weinig geluk nodig en komt het vooraal aan op een goede tactische planning. Ben jij net zoals Redbull de Mercedessen te slim af bij een potje getaway driver?

Formula D – €39,99

Ja.. De Formula D is nou niet helemaal hetzelfde als de Formule 1 maar toch is het uitdagende parcours uit Monaco ook te betwisten in de vorm van een bordspel. 

Bij Formula D ben je constant bezig met het calculeren van risico’s en kanssen. Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk chicanes en slipstreams pakken om op deze manier zo snel mogelijk vooruit te komen.

In Formula D race je niet met Formule 1 auto’s maar met geüpgrade straatauto’s. Ben jij de snelste op het parcours in Monaco?


Kanban EV – €129,99

Bij Kanban zijn we meer bezig met de ontwikkeling van de auto dan de daadwerkelijke race. De wedstrijden van Max Verstappen zijn mede gewonnen door het ijzersterke werk van het fabrieksteam in Engeland. Bij Kanban ben je met hetzelfde doel bezig!

Je bent verantwoordelijk voor het productieproces van de elektrische auto’s. Krijg jij het voor elkaar om er het maximale uit te halen? Wacht dan niet langer en wordt Team Principal van Kanban.  

Monza – €21,99

Ook voor kinderen is er een passend racebordspel gevonden dat ze eenvoudig kunnen spelen! Dit kleurrijke spel is al te spelen vanaf 4 jaar en duurt maar 10 minuten per potje. Hierdoor hebben kinderen weinig concentratie nodig en kunnen ze het spel makkelijk aanleren. 

Bij Monza komt een stukje tactiek in combinatie met een beetje geluk kijken om het spel te kunnen winnen. Wij speelt het spel het beste en wie zal als eerste over de finnish komen? Race nu maar snel door naar Monza en pak jouw eerste overwinning. 

Rush Hour – €22,95

Natuurlijk is racen niet alles en zijn de uitdagingen van het dagelijkse leven al uitdagend genoeg. Zoals we de verkeersopstoppingen hebben gezien bij het circuit van Zandvoort is het altijd een verschrikkelijk avontuur om uit de file te ontsnappen. 

Rush Hour helpt je hierbij! In dit 1 persoonsspel zijn er meer dan 60 verschillende casussen waarbij jij de rode ferrari of alfa romeo uit de file moet loodsen. Krijg je het voor elkaar?

Ben je toch opzoek naar andere 1 persoonsspellen.? Neem dan eens een kijkje bij onze blog over de eenpersoonsspellen

Nog niet uitgelezen?

Ben je nu benieuwd naar wat Meeples nog meer doet? Neem dan eens een kijkje bij onze andere blogs. Daarnaast hebben we nu speciaal voor Max Verstappen een kortingcode voor jouw openstaan! Gebruik de code: “maxkampioen” voor 10% korting op alle producten in deze blog.

Laat een reactie achter

Winkelwagen
De waardering van www.meeplesbordspellen.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 353 reviews.
nl_NL